Hivatalossá vált a Vodafone átnevezése

tech

Korábban is lehetett sejteni, hogy átnevezik a Vodafone Magyarország szolgáltatásait, a vállalat bejelentéséből pedig ki is derült az új név – írja a Portfolio.

A NER-milliárdos Jászai Gellért érdekeltségében lévő 4iG Nyrt. – amely hatalmas állami segítséggel szerezte meg a Vodafone Magyarországot a gazdasági válsághelyzet kellős közepén – csütörtök este jelentette be, hogy Mohamed ElSayad lesz a Vodafone új kereskedelmi stratégiai igazgatója, akinek feladata az lesz, hogy kialakítsa a cégcsoport hazai- és nemzetközi távközlési vállalatainak kereskedelmi stratégiáját, továbbá hogy levezényelje a magyarországi márkaváltást.

ElSayad életrajz- és feladatismertetőjéből kiderül az új név is, eszerint fő feladatai a 4iG telekommunikációs kereskedelmi stratégiai irányainak, keretrendszerének meghatározása és kialakítása, valamint, hogy bevezesse Magyarországon az új márkát, a One-t.

A Portfolio megjegyzi, hogy a One név nem most jelent meg először a cégnél, Albániában és Montenegróban már ezen a néven fut a cég mobilszolgáltatása.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük