Továbbra is együttműködik az UTE és az Újpesti Futsal Club

sport Újpest

A mai napon két fontos dologban született megegyezés és szóbeli megállapodás – számolt be az Újpesti Torna Egylet (UTE) közösségi oldalán.

Mint írják, az első fontos lépés, hogy az Újpesti Torna Egylet – mint az UTE címer kizárólagos jogtulajdonosa – engedélyezni fogja az Újpest Futsal Club számára a tradicionális címer használatát, így az NB I-es felnőtt csapattal rendelkező Újpest Futsal Klub méltóképpen képviselheti a lila-fehér színeket és a kerületet.

Megállapodás született annak ügyében is, hogy a korábbi évekhez hasonlóan az UTE csarnokban rendezheti a hazai bajnoki és kupa mérkőzéseit a futsal csapat – tették hozzá. Az UTE vezetése részéről Őze István Klubigazgató, dr. Tahon Róbert jogi igazgató és Baluka Csabáné dr. gazdasági igazgató, a futsal csapat részéről Sós László elnök és Óvádi László sportigazgató voltak jelen a végig előremutató és konstruktiv beszélgetésen, amelyben a felek megállapodtak abban, hogy a jövőbe tovább javítják és öregbítik az anyaegyesület és a Futsal Club hírnevét – írták közleményükben.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük