Sztárfoci a hátrányos helyzetű családokért

sport színes Újpest

Idén először kerül megrendezésre a „Sztárfoci a hátrányos helyzetű családokért” jótékonysági sportesemény!

A Karácsony a jótékonyság és adományozás időszaka, pont ezért a Magyar művész Válogatottal és sok hazai hírességgel karöltve rendezzük meg az év futball meccsét, ami rengeteg hátrányos helyzetű gyermek és család ünnepkörét teszi majd boldogabbá – olvasható az esemény Facebook-oldalán.

A gálameccs december 21-én szerdán 16:00 órakór kezdődik a Vasas Fáy utcai csarnokában, ahol rengeteg hazai híresség, énekes, színész, művész, youtuber focizik majd a jó ügy érdekében, hogy még karácsony előtt megérkezzen az ajándék oda is ahova sajnos nem jutna. 

Felsorolni is nehéz lenne a pályára lépőket, de ha mindenképp meg kéne említenem párat, akkor itt van mindjárt két csapatkapitány, Attila Széki (Curtis és barátai) illetve Puskás Peti (Puskás Peti és barátai). A három csapatosra tervezett torna utolsó résztvevője a Magyar Művész Válogatott lesz, ahol rendszerint olyan sztárok lépnek pályára, mint Balázs Pali, Istenes Bence, Inti és még nagyon sokan mások, mindezek mellett pedig az esemény egyik Főszervezője Óvádi László, akinek már így is millió köszönet – áll a bejegyzésben.

A rendezvény ingyenes, belépőjegy tehát nincs, viszont a jótékonyság keretein belül cipősdoboz gyűjtést szerveznek. Illetve értékes tárgyakat fogunk árverésre bocsátani, hogy még többet adhassunk a nehéz helyzetben lévő családoknak!

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük