Az Újpest, az FTC, a Honvéd és a Vasas is büntetést kapott

sport

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) november 16-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB II

A FEB a Vasas-Bp. Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Vasast a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszközök használata és az ellenfél kapusának folyadékkal történt lelocsolása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Vasas-Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Bp. Honvédot a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Pécs – ETO mérkőzéssel kapcsolatban a Pécset a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és szurkolóinak elzárt területre történt bejutása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Magyar Kupa

A FEB a Tatabánya-Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezés bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az ETO-DVSC mérkőzéssel kapcsolatban az ETO-t a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az FTC- Puskás mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményéért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük