Felébredt a KDNP is: szerintük a baloldal ott folytatja 2023-at, ahol abbahagyta 22-t

politika

A baloldal várhatóan idén is tovább folytatja „az elmúlt években tőlük megszokott módon a Magyarország elleni áskálódást” – mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője hétfői videónyilatkozatában.

A frakciószóvivő szerint

nekik soha nem Magyarország érdeke volt az első, Brüsszel és a Soros-birodalom javaslataira is a guruló dollárokért cserébe kérdés nélkül rábólintottak.

Nem is érdekli őket, hogy például az elhibázott brüsszeli szankciók áremelkedést okoznak a magyaroknak, ők akkor is kiállnak a korlátozó intézkedések mellett – mondta a baloldalról. Úgy fogalmazott,

sőt, a dollárbaloldal azért harcolt Brüsszelben a saját politikai céljai érdekében, hogy mindenáron vegyék el magyarok millióitól a nekünk járó uniós forrásokat. 

Megjegyezte: ugyanúgy „Brüsszel és a Soros-birodalom mellé álltak” az illegális migráció kérdésében is.

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: habár a magyarok már kinyilvánították az akaratukat, és nemet mondtak az illegális migrációra, a „dollárbaloldal” továbbra is támogatja a bevándorlást, és ha hatalomra kerülnének,

Brüsszellel és a Soros-birodalommal karöltve együtt engednének szabad utat a migránsoknak Európába. 

Kiemelte:

a baloldal már csak ilyen, nekik nem számítanak a magyarok, a guruló dollárokért cserébe bármikor képesek elárulni hazájukat.

Ezzel szemben a Fidesz-KDNP, ahogy eddig is, továbbra is kiáll Magyarország és a magyar emberek érdeke mellett – jelentette ki. Hozzátette: a magyar emberek 2023-ban is „számíthatnak ránk„.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük