El sem kezdődött még a kampány, de a Momentum már lemondott az V. kerületről

Budapest politika

A Momentum sok sikert kíván Juhász Péternek.

Visszalépteti polgármesterjelöltjét a Momentum az V. kerületben – jelentette be csütörtökön Donáth Anna, a párt elnöke. A ZRI Závecz Research felmérést készített arról, hogy hány százalékon állnak jelenleg Belváros-Lipótvárosban az eddig bejelentett polgármesterjelöltek. Az adatok szerint Szentgyörgyvölgyi Péter fideszes polgármester jelenleg 37 százalékon, Kovács Alex Gábor, a Tiéd a Belváros nevű ellenzéki frakció vezetője (DK, MSZP, LMP támogatottsággal) 27 százalékon, Juhász Péter a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltje 11 százalékon, míg a momentumos Kerpel-Fronius Gábor 9 százalékon áll.

„Nagyon sok erőt és szerencsét kívánok Juhász Péternek” – jelentette be Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum ugyanis a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltjét, Juhász Pétert támogatja az önkormányzati választásokon. Dontáh Anna pedig úgy fogalmazott, hogy nagy szükség lesz Juhász Péter munkájára a jövőben annak érdekében, hogy felszámolják a rogáni korrupciót a belvárosban, ebben a munkában pedig teljes mértékben támogatja Juhászt a Momentum.

Juhász Péter elmondta, hogy bízik abban, hogy más pártok is képesek hátrébb sorolni a pártérdekeket, és egy olyan jelöltet támogatni a választásokon, aki a legnagyobb eséllyel tud indulni a Fidesz ellen.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük