Azahriah a Puskásban: három nap múlva koncert, de valamiért tömegével adja el a jegyeket a közönség

kultúra

Pénteken adja az első koncertjét Azahriah a Puskás Arénában. Aztán szombaton és vasárnap is fellép. Amikor megindult a jegyértékesítés, őrületes kereslet mutatkozott. Most viszont úgy tűnik, sokan próbálják meg az utolsó pillanatban értékesíteni a belépőjüket, és találni szabad helyeket a stadionban is. – írja a VG.

Ahogy az tavaly az ősz közepén kiderült, az egyik leginkább felkapott magyar popsztár három egymást követő napon is koncertet ad Magyarország legnagyobb befogadóképességű stadionjában, a Puskás Arénában.

Három nap múlva, most pénteken tehát fellibben a függöny, és megtartják az első Azahriah-show-t a Puskásban. Ám az egyelőre nem világos, hogy végül tényleg abszolút telt ház előtt-e. Már csak azért sem, merthogy az elmúlt hetekben igencsak megszaporodtak az interneten kínált Azahriah-jegyek.

Így például a kifejezetten erre a célra tavaly októberben létrehozott, mostanra hatezer fősre duzzadt Facebook-csoportban csak az elmúlt héten majdnem 600 bejegyzés született, zömében az eredeti tulajdonos kínálja eladásra a belépőit. Csak ma többtucatnyi ilyen hirdetést posztoltak. 

  • „Sziasztok! Eladó 3 db kiemelt állójegy jobb oldal B kapu 05.26. (vasárnap) áron alul!”
  • „Sziasztok! Eladó 2 db ülőjegy Azahriah – Puskás Aréna szombati koncertjére. Egyben és külön-külön is vihető. Érdeklődni privátban. Megosztásokat köszi.”
  • „Sajnos nem tudunk elmenni, ezért áron alul eladó 4 db kiemelt állójegy! Bal oldal, 25 ezer forint/jegy.”
  • „Sziasztok! Áron alul eladó két ülőjegyem a 330. szektorba a vasárnapi (05.26.) napra! 25 ezer Ft a két jegy összesen!”
  • „Sziasztok! Sajnos nem tudunk menni a vasárnapi koncertre (május 26.), így 4 jegy eladó. Kiemelt állójegyekről van szó, B oldal, Bal kapu. Jegy ára: 27 ezer Ft.”

Fenti bejegyzések nagyjából egy óra alatt kerültek ki az oldalra, a példákat naphosszat lehetne még sorolni. De távolról sem ez az egyetlen csatorna, amelyen javában zajlik a valamilyen okból feleslegessé váló Azahriah-jegyek értékesítése.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük