Öngyilkos akart lenni egy kislány, mert úgy érezte, nem szeretik az osztálytársai

közösség

Le akart ugrani tegnap hajnalban egy 14 éves kislány a kecskeméti Halasi úti felüljáróról, mert úgy érezte, hogy nem szeretik az osztálytársai.

A megyeszékhelyen látott el járőrszolgálatot 2023. október 24-én hajnalban Magony Vivien őrmester és Bene Ákos törzsőrmester, amikor azt az utasítást kapták, hogy menjenek a Halasi úti felüljáróhoz, ahol egy fiatal lány ül a korláton a lábait kifelé lógatva, és valószínűleg le akar ugrani – írja a rendőrség

A járőrparancsnokok pillanatokon belül a felüljáróhoz értek, és a kocsiból kiszállva a lányhoz futottak; megragadták a karját és a korláton átemelve biztonságba helyezték. A kislányhoz – aki alig múlt 14 éves – mentőt hívtak, bár szerencsére sérülése nem volt.

A rendőröket egyébként egy 50 éves férfi bejelentésére reagáltak, aki a segélyhívón elmondta, hogy amikor meglátta a fiatalkorút, rögtön arra gondolt, hogy valamiért öngyilkos akar lenni. 

Ezért telefonált a rendőrségre, és ezzel egyidőben a furgonjával a felüljáró alá állt, hátha ezzel meg tudja a kislányt abban akadályozni, hogy a mélybe vesse magát. A fiatal később elmondta, hogy úgy érzi, nem szeretik az osztálytársai, ezért gondolt arra, hogy öngyilkos lesz.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük