Varga Judit kapcsolati erőszakról szóló filmet osztott meg, miután Magyar Péter az ellene induló suttogó propagandáról írt

közélet

Hallod-e te Rogán Antal?! Tényleg azt gondolod, hogy ha a suttogó propaganda azt terjeszti, hogy többször megvertem a gyermekeim anyját és többször rendőrt kellett hívni hozzánk, akkor ezzel eltántorítasz minket attól, hogy tégláról téglára visszavegyük a hazánkat? – írta ki Facebookjára Magyar Péter vasárnap este, azt is bejelentve, hogy amennyiben bármely sajtóorgánum, vagy más jogi személy, vagy akár magánszemély ilyen állítást megfogalmaz, akkor azokkal szemben egyenként büntetőeljárást kezdeményez.

A poszt megjelenése után nem sokkal volt felesége, Varga Judit is a Facebookon üzent. A volt igazságügyi miniszter az Ökomenikus Segélyszervezet kapcsolati erőszak elleni filmjét osztotta meg. Az Elfelejtett tejföl című rövidfilmben Balsai Móni és Thuróczy Szabolcs szerepel. Varga a filmhez egyetlen mondatot mellékelt: mindig van kiút.

Varga posztjára Magyar szinte azonnal válaszolt: azt írta, hogy rossz házasságban éltek ugyan, de eddig mégis védte volt feleségét az ország előtt, és most nem tudja, mivel zsarolják.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük