Különleges JYSK-áruház Újpesten: csak egy van belőle az országban

kereskedelem Újpest

Outlet áruházból világszerte nagyjából ötven működik a JYSK-nél, és a magyarországi ilyen jellegű egység még az elsők között, 2017-ben nyílt meg az újpesti üzletben. Ez az üzlet a hazai hálózatban azóta is egyedülálló. – írja a JYSK a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Különleges, az országban egyedülálló JYSK-áruház található Újpesten: az outlet részleggel rendelkező üzletekben az értékcsökkentett termékek még kedvezőbb kondíciókkal érhetőek el. Az outlet üzletek kialakításának célja, hogy csatornát biztosítsanak a kifutó termékek, valamint az online visszáru értékesítésének. – olvasható a közleményben.

Magyarországon a IV. kerületi Görgey Artúr úton található egy ilyen JYSK-outlet, ahol csak az online elérhető bútorok, matracok, kerti bútorok, valamint a megrendelt, ám át nem vett termékek érhetőek el. Az outlet áruházakban többek között olyan termékekkel találkozhatnak a vásárlók, amelyek például sérültek, de még eladható állapotban vannak, sérült csomagolásuk, megszűnt árucikkek vagy például régi bemutató modellek.

Mint írják, az újpesti áruház tapasztalatai szerint kedvelt a vásárlók körében az outlet részleg, a legnépszerűbb termékek a kanapék, de számos olyan árucikk is elérhető, amely szinte azonnal elfogy és lehetne aktív készlet is a boltokban. 

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük