Gálvölgyi János betegsége után minden pillanatát élvezi a szabadságnak

interjú

Egy Pápa környéki népszerű szállodában nyaral Gálvölgyi János, akit a Blikk ért utol vakációja során. A halálközeli élményét kipihenő színész arról beszélt a lapnak: „Jólesik, ha dicsérnek, ha azt mondják rólam, hogy újra a régi vagyok”.

Azt is hozzátette: „Úgy is érzem magam, mint akit kicseréltek, s mint aki letudta a francia idegenlégió kiképzését. Mert nagyjából így éltem meg a betegséget. Nem tudtam, mikor adja fel a szerveztem. De már túl vagyok rajta, ez is a múltam része, és úgy jöttem el ide, Döbröntére, erre a tündéri településre a feleségemmel, hogy pihenünk egy jót, aztán ősszel újra jöhet a munka”.

Arról is beszélt, hogy igazándiból a színészetet nem is munkaként fogja fel. A próbákhoz a Pintér Béla Társulat tagjaként augusztus 22-én tér vissza, addig élvezi a nyugalmat. „Azért nem a Balatonon, mert a magyar tenger már nem olcsóbb a mallorcai tengerparti nyaralásnál” – tette hozzá.

A színész júliusban azt nyilatkozta az RTL Híradónak: premierre készül, élvezi a nyári kánikulát, és köszöni jól van. Úszik, olvas, és néhány napos nyaralásokat tervez szeptemberig, amikor újra színpadra áll majd.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük