„Van patkányg*ci, és van a Puzsér” – Bayer Zsolt betámadta Puzsér Róbertet

bulvár

„Ábrahám Robi ismét megírta. Ráadásul valami számomra felfoghatatlan türelemmel és méltósággal. Ez az igaz tehetség – így írni Puzsérról. Mert vannak emberek, vannak dolgok, van patkányg*ci, és van a Puzsér” – fejtette ki véleményét Bayer Zsolt kormánypárti publicista keddi blogbejegyzésében.

Az ügy előzménye, hogy Pityinger László, alias Dopeman még februárban disszelte Puzsért, ebben egyebek mellett olyanokat mondott neki, hogy „elhagyott és lepipált az asszonyod”. Puzsér húsvét vasárnap vágott vissza a Ha a buddhaság fájna című rapnótával, benne olyan sorokkal, mint például: „Pózolsz, hogy Buddha vagy, ez neked túl magas, s mást se tehetsz, csak úgy maradsz.” Ebben a trekkben szexuális kontextusban említette Dopeman édesanyját és húgát is, aminek ő különösen nem örült. A rapháború azóta sem állt meg, kedden például Dopeman váratlanul szótári definícióval támadta a publicistát.  

A kettejük vitájáról azóta Ábrahám Róbert, a Pesti Srácok újságírója is reagált a Liberális húsvét: Puzsér rátámadt Dopeman húgára és édesanyjára című cikkében, keményen betámadva a kritikust. Erre csatlakozott rá most Bayer, aki egyetértését fejezte ki a cikk tartalmával, és nemes egyszerűséggel „patkányg*cinek″ nevezte Puzsért.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük