Pataky Attila: Örök életű fénylények vagyunk

bulvár

50 éve él az Edda szolgálatában Pataky Attila, aki az évforduló apropóján azt nyilatkozta, hogy napra pontosan tudja, meddig van dolga az életben.

A Story magazin interjút készített Pataky Attilával, az Edda Művek 72 éves énekesével, abból az apropóból, hogy ötven évvel ezelőtt kezdődött frontemberi pályafutása a zenekarral. A 24.hu cikke szerint Pataky Attila beszélt a házasságairól, amiknek köszönhetően rocksztárként sem volt soha magányos.

Hol megtalálom a boldogságot, hol nehezebb megőriznem, de sosem felejtek el hálát adni, hisz’ számomra a siker maga az utazás, nem pedig a cél. Az első házasságom 22 évig tartott, a második 18-ig, Orsikával pedig 15 éve mutatunk tükröt egymásnak.

Ezután arról beszélt, hogy ötven éve él az Edda szolgálatában, és napra pontosan tudja, hogy meddig van még dolga az életben:

Azért kaptam meg ezt a tudást, mert elbírok vele. A biológiai ruhánknál sokkal fontosabb az, hogy örök életű fénylények vagyunk.

Pataky Attila a híres New Age-ista, alternatív orvosló, spirituális tanító Deepak Chopra-t idézve azt mondta, hogy

Semmi valódit nem fenyegethet veszély, mert semmi valódi nem létezik. Ebben rejlik Isten békéje. Minden forma elenyészik egyszer, ha ezt megértetted, legyőzted a világot. Átjutottál a túlpartra.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük