Levélben köszöntötte születésnapja alkalmából Gáspár Győzőt Novák Katalin köztársasági elnök

bulvár

Győzike és családja pedig megadta a módját az ünnepelésnek: egy törökországi luxusszállodát választott Gáspár Bea, Virág és Evelin, akik nagyon készültek az eseményre, hogy Győző jól érezhesse magát.

A család azóta már hazatért, és idehaza is felköszöntötték Győzőt. A TV2 sztárját, aki talán minden korábbinál több köszöntést kapott. A Mokkában mutatta meg azt a két levelet, amit Szijjártó Péter külügyminiszter és Novák Katalin köztársasági elnök küldött neki születésnapja alkalmából. „Büszke is vagyok, mert ez is nagy dolog, hogy ők felköszöntöttek.”

Mint mondta: a semmiből emelkedett fel és vált ismert, sikeres emberré. Továbbá arra is végtelenül büszke, hogy született két lánya, de a legbüszkébb Gáspár Beára, aki jóban, rosszban kitart mellette. 

Győző az interjúja elején azt is elárulta, furcsán és érdekesen érzi magát 50 évesen, mert noha korábban azt mondták neki, ez nagy változást hoz az életében, nemigazán hitt benne. Most azonban már ő is érzi magán ezt, és elismeri, öregszik, illetve eleinte nagyon megviselte, hogy már 50 éves. 

A család együtt fogadta meg, hogy 2024 a változás éve lesz, mert pozitív irányba szeretnének változni, miközben lassan Evelin 30 esztendős, addig Bea az 50. születésnapjára készülhet.

Győzike hangsúlyozta, nincs benne kapurázási pánik, csak nagyon szeretett 30-40 éves lenni: „Nagyon, nagyon szerettem. Én nagyon-nagyon szerettem ezt az 50 évet. Lehet engem szeretni, lehet engem utálni, lehet rólam rossz kommentet írni, de amit akartam, elértem. Sokan, akik nem ismernek, azt hiszik, az vagyok, ami a tévében. Az egy szerep, az egy dolog.”

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük