Minden újpesti társasházra kikerülnek a figyelmeztető plakátok

egészség koronavírus önkormányzat Újpest

Déri Tibor polgármester és Trippon Norbert alpolgármester elkezdte azoknak a tájékoztató és figyelemfelhívó plakátoknak a kihelyezését, melyekről a polgármester korábbi Facebook-bejelentkezésekor írt.

„Igyekszünk minden társasház bejárati ajtajára a plakátot felragasztani, valamint a családi házas városrészben a postaládákba is eljuttatni elérhetőségeinket. Ma délután Trippon Norbert alpolgármesterrel Káposztásmegyeren kezdtünk.” – írta Déri Tibor.

A piac egyik árusától, Kálomista Attilától 2000 darab tojást is kaptunk, melyet azoknak időseknek juttatunk el, akik segítséget kérnek az Önkormányzattól. Az újpestiek nevében is nagyon köszönöm a felajánlást!

Déri Tibor megköszönte a Renault Magyarországnak, hogy két autót is felajánlottak segítségképp, s ugyanígy tett a LeasePlan is, akik humán erőforrással is segíteni tudnak. 

– Továbbra is szeretnénk kérni, most hogy már hivatalosan is a csoportos megbetegedések szakaszába értünk, hogy aki teheti, továbbra is maradjon otthon és kerülje az emberi kontaktusokat – mondta a polgármester.

A hatósági házi karanténba rendelt személyekről és a 70 év feletti szépkorúakról az újpesti önkormányzatunk természetesen továbbra is gondoskodik. Kérjük őket, amennyiben segítségre szorulnak, ezt a számot hívják:

Összeállította: Újpesti Hírmondó
Fotók: Facebook

Címke:

1 thoughts on “Minden újpesti társasházra kikerülnek a figyelmeztető plakátok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük