Polgármesteri beszámoló az Újpesti Operatív Törzs legújabb döntéseiről

egészség Újpest

Mint azt az Újpesti Hírmondó megírta, Újpesten is megalakult az Operatív Törzs, amely a koronavírus terjedését kívánja megakadályozni. Déri Tibor polgármester közölte, a törzs műkődéséről minden hétvégén beszámol az újpesti lakosoknak. Ez meg is történt.

Tisztelt Újpesti polgártársaim! Kedves barátaim!
Szeretném bejelenteni Önöknek, hogy a mai naptól kezdődően kezdeményezésemre létrehoztunk Újpesten egy 0-24-ig elérhető segélyhívó telefonszámot, azon lakosaink számára, akiknél hatóságilag házi karantént rendeltek el és segítségre, ellátásra szorulnak.

A NONSTOP HÍVHATÓ SEGÉLYHÍVÓ:
0670 500 1546
E-MAIL CÍM:
KORONAVIRUS@UJPEST.HU

Önkormányzati munkatársaimmal szükség esetén segítséget nyújtunk az ellátásra szorultaknak élelmiszer beszerzésben, gyógyszer beszerzésben, kisállataik ellátásában és egyéb felmerülő kérdésekben – közölte a polgármester.

Deri Tibor kérte, hogy
CSAK AZOK HÍVJÁK EZT A SZÁMOT VAGY ÍRJANAK E-MAILT A MEGADOTT CÍMRE, AKIKNEK A 14 NAPOS HÁZI KARANTÉNT A JÁRVÁNYÜGYI HATÓSÁG, HIVATALOS SZERV VAGY ORVOS ÍRJA ELŐ ÉS SEGÍTSÉGRE SZORULNAK!

Jelen pillanatban a legfontosabb, hogy tudásunk szerint nincs koronavírussal fertőzött lakos Újpesten.

A polgármester négy elrendelt házi karanténról tud, illetve, két újpesti diák ma éjjel érkezik meg Olaszországból a Liszt Ferenc Repülőtérre, akik automatikusan házi karantén alá kerülnek 14 napra és egészségügyi vizsgálaton esnek át.

– Kérem Újpest lakosságának fokozott együttműködését, hogy kövessék figyelemmel és tartsák be a központi Operatív Törzs felhívásait és az Újpesti Operatív Törzs, valamint a szakrendelőnk felhívásait és mindenről értesítsék idősebb, illetve internettel nem rendelkező hozzátartozóikat, szomszédaikat, polgártársukat is! – írta Déri Tibor.

Forrás: Facebook, Újpesti Hírmondó
Grafika: Facebook/Déri Tibor

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük