Derce Tamásnak elvonási tünetei vannak

politika Újpest

Derce Tamás magyar hangja, Nagy István olvasta fel a csütörtöki rendkívüli testületi ülésen a volt polgármester levelét, amit annak apropóján írt, hogy egy korábbi testületi ülésen az új városvezetés elzárta a Derce Tamáshoz folyó havi nagyjából nettó 550 ezer forint közpénz útját, és most már csak egy nagyjából 4500 forintos kiegészítést kap havonta.

A levél valójában a saját magának titulált sikereket sorolja fel, hogy ő egyedül mi mindent tett Újpestért az újpestiekért. Egy személyben. Arról említést sem tesz, hogy minden bizonnyal a csapat, mely mögötte volt, valójában ők azok, akik elvégezték a munkát. Ezek a csapattagok nem érdemlik akkor meg a dícséretet és azt a jutalmat, mely ezzek a Semsey díjjal járt? Persze a kérdés költői.

Mindenki tudja Újpesten, miről szólt valójában ez a Semsey Aladár életműdíj. 2011-ben ezzel a Fidesz által gründolt díjjal fizették ki a volt polgármestert, amiért ő Wintermantel Zsoltot támogatta a 2010-es polgármesteri kampányban. Ez volt valójában Derce Tamás júdáspénze.

Az azóta eltelt időszakban, tehát nagyjából 10 éven át összesen kb. 48 millió forintot utalt ki az Újpesti Önkormányzat Derce Tamás számára. Arról pedig ne feledkezzünk meg, hogy a volt városvezető által létrehozott alapítvány működtetésére ennek az összegnek csupán elhanyagolható részét, pontosan 2.150.000 forintot fordított. Erről még korábban írtunk, mely IDE KATTINTVA olvasható el.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük