Szabó Balázs bemutatta erkölcsi bizonyítványát, megtette a jogi lépéseket Wintermantel-maffia ellen

politika Újpest

Az elmúlt napokban a fideszes propagandagépezet lejárató kampányt indított Szabó Balázs, az újpesti ellenzék jelöltjével szemben. A mocskolódó cikkek szorgalmas osztogatását, terjesztését parancsba kapták a kormánypárt jelöltjei és az álprofilok mögé bújó trolljaik is. Az Újpesti Hírmondó a vádak kapcsán megkereste Szabót, aki szerint a támadás mögött a „Winermantel-maffia” áll, akik így akarják elterelni saját mocskos ügyeikről a figyelmet

Az ellenzéki jelölt elmondta: a rágalmakkal ellentétben a valóság az, hogy büntetlen előéletű, sem a közügyektől, sem foglalkozástól, vagy egyéb tevékenységtől eltiltás hatálya alatt nem áll, és tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik. Ezen felül a Belügyminisztérium Nyilvántartások Vezetéséért Felelős Helyettes Államtitkársága által vezetett, az ún. bűntettesek nyilvántartásában (az ún. priuszban) sem szerepel olyan bűncselekmény, amelyért őt korábban elítélték

Szabó Balázs erkölcsi bizonyítványa
Szabó Balázs erkölcsi bizonyítványa

Hozzátette: az őt bűnözőnek beállító szórólapokat terjesztő újpesti Fidelitas-elnök, Renge Zsolt ellen szerdán rendőrségi feljelentést tett nagy nyilvánosság előtt, aljas indokból, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás és közérdekű tevékenységgel összefüggésben elkövetett becsületsértés miatt, emellett sérelemdíj megfizetése iránti polgári pert is indított ellene jó hírnév megsértése miatt a IV. és XV. Kerületi Bíróságon, valamint a hamis tényeket tartalmazó szórólapok terjesztése miatt kifogással élt a Helyi Választási Bizottságnál is.

„A Renge Zsolt által terjesztett szórólapokon több hamis állítás is szerepel: a „köztörvényes bűnöző” és a „bebizonyosodott, hogy” kezdetű mondatok hemzsegnek a valótlan állításoktól. Ezek a hazug tényállítások túllépik a politikai véleménynyilvánítás és a szólásszabadság alkotmányos kereteit, az Alkotmánybíróság korábbi döntései és a hatályos joggyakorlat értelmében ezeket még közszereplőként sem vagyok köteles eltűrni.

„Nyilvánvaló, hogy a fideszes Wintermantel-maffia a lejárató támadással Újpest történetének eddigi legnagyobb ingatlanbotrányáról, az Ady-ügyről szeretné elterelni a figyelmet. Ugyanakkor az is egyértelmű, hogy a támadás elsődleges célpontja nem én vagyok, hanem a teljes ellenzéki együttműködés és Déri Tibor ellenzéki polgármesterjelölt. Mivel ő rajta nem találnak fogást a fideszesek, ezért rajtam keresztül akarják őt besározni.” – mutat rá Szabó Balázs

Az elmúlt hetekben újabb és újabb megdöbbentő részletek kerültek napvilágra az Ady Endre Művelődési Központ telkének eladása kapcsán. Ezekből világosan kiderül, hogy Újpest egyik legértékesebb vagyontárgyát sunyi trükköket alkalmazva játszották át egy Fidesz-közeli cégnek, és a beruházó egyetlen gombnyomással nyert az ügyleten 500 millió és 1 milliárd forint közötti összeget. 

Megjegyezte: ha a fideszes lakájmédia erőszakos embereket keres Újpesten, akkor talán kérdezzék meg Wintermantel Zsolt bizalmi emberét, az önkormányzati rendészet és az Újpesti Vagyonőr Kft vezetőjét, Cserna Sándort, hogy a Fidesz májusi kampányrendezvényén miért lökdösött ki egy hölgyet a Polgár Centrumból, aki az Árpád kórház munkásszállóvá alakítása ellen tiltakozott. 

Szabó szerint az ellene indított karaktergyilkossági kísérlet is azt bizonyítja, hogy a botrányról botrányra bukdácsoló, fideszes Wintermantel Zsolt és köre retteg hatalmának elvesztésétől, ezért tesznek meg mindent az ellenzéki összefogás és annak jelöltjeinek lejáratására. Úgy vélte, hogy a botránypolgármester csapata a következő hetekben újabb ellenzéki jelöltek ellen fog támadást intézni. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy minden ilyen támadás csak megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk: meg fogjuk buktatni az újpesti NER-t és a Wintermantel-maffiát.

Címke:

1 thoughts on “Szabó Balázs bemutatta erkölcsi bizonyítványát, megtette a jogi lépéseket Wintermantel-maffia ellen

  1. Komolyan nem értem, hogy ez a winter miért nem viseli emelt fővel a vereséget, miért nem megy egy általa megszavazott rabszolgatörvénnyel súlytott munkahelyre dolgozni! Szegény zsolti most játsza a sértődöttet. Nagyon nem áll jól neki!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük