A Mi Hazánk mozgalom plakátja az Ady Endre Művelődési Ház előtt

A Mi Hazánk Mozgalom újpesti szervezete is reagált az Ady-botránnyal kapcsolatban

politika Újpest

A Mi Hazánk Mozgalom nem támogatja az Ady Endre Művelődési Ház eladását. Pajor Tibor önkormányzati képviselő nemmel szavazott az értékesítésre és a telek beépítését lehetővé tevő szabályozási tervre. Az ingatlan értékesítésének és a telek átminősítésének folyamatát is elfogadhatatlannak tartják – áll a közleményükben. A kirobbant botrány szükségessé teszi az adás-vétel körülményeinek részletes kivizsgálását
Feljelentés esetén a nyomozóhatóság eldönti, hogy történt-e bűncselekmény az Ady Endre Művelődési Központ eladása kapcsán – olvasható a közleményben. Ezt úgy tudjuk, a Momentum Mozgalom juttatja el a Fővárosi Főügyészséghez még a hét folyamán.

Az viszont már most jól látható, hogy az elmúlt 10 év újpesti politikájának egyik nyertesei az ingatlanbefektetők voltak. A lakásárak az egekbe szöktek. A magyar fiatalok éjt nappallá téve dolgozhatnak, ha saját otthont akarnak, eközben a bankok rongyosra keresik magukat a felvett hitelek után beszedett kamatokból, de bőségesen jut a magyar emberek pénzéből az ukrán vendégmunkásoknak is” – írja a párt.

Majd úgy folytatják, „Újpest megtelt! Elég a betonból! Nem kérünk többet az eszement beépítésekből! Az újpestieknek pihenőparkokra, játszóterekre, futópályákra és kutyafuttatókra van szükségük!

Kép: Facebook

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük