Büntetést helyezett kilátásba az Önkormányzat a cserbenhagyott autósnak

Közlekedés rendőrség

Korábban beszámoltunk már róla, hogy az újpesti Stop Shop mellett egy máig ismeretlen autós belehajtott a piros lámpánál várakozó Opel Corsa-ba. Az Opelt vezető fiatalember az ütközés erejétől elvesztette az eszméletét. A szemtanúk szerint a balesetet egy régebbi típusú, sötét színű Audi okozta, az Audit vezető sofőr a helyszínt azonnal elhagyta.

A cserbenhagyót közel másfél hónap alatt nem találta meg a rendőrség, de a közeli parkolóba elszállított autóra kikerült az Önkormányzat felszólítása a jármű elszállításával kapcsolatban. Ha nem intézkedik a tulajdonos, akkor az Önkormányzat elszállíttatja a gépjárművet és az összes felmerülő költséget ráterheli az autó tulajdonosára.

Az ujpest.hu-n található információk szerint jelenleg 14 db közterületi kamera üzemel kerületünkben.

2015-ben pedig a rendőrség számolt be a kerületi kamerarendszer bővítéséről„Újpest különböző pontjaira összesen 55 új, modern kamerát telepítettek a közelmúltban, amelyek elsősorban a bűnmegelőzést szolgálják, de a közrend és közbiztonság fenntartása mellett hozzájárulnak majd a lakosság szubjektív biztonságérzetének növeléséhez is.

Fentiek tükrében szomorú, hogy egy ilyen forgalmas úton történt baleset okozóját nem sikerült még megtalálni a nyomozóhatóságnak.

Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük