Újra pályán az Újpest Bulldogs – a Titánok ellen indulnak harcba

sport Újpest

A VEOLIA HFL izgalmas idei második mérkőzésére készülnek az amerikai futball szerelmesei, ahogy az Újpest Bulldogs hazai pályán fogadja a Budapest Titans csapatát az Újpesti Atlétikai Stadionban.

A Bulldogokat a városi légkörben élő bizonyítási vágy fűti, miután az előző mérkőzésen nem sikerült elérniük a kívánt eredményt. Ez a találkozó az ő számukra újabb lehetőség, hogy megmutassák, mire képesek, és visszavágjanak a Titánoknak. A csapat teljes készenlétben áll, és készen áll a harcra.

A Budapest Titans viszont önbizalommal telve érkezik Újpestre. Az elmúlt mérkőzéseken megmutatták, hogy erősek és hatékonyak, és most is ugyanilyen céltudatosan lépnek majd pályára. A csapat összes tagja készen áll arra, hogy megvédje hírnevüket és tovább növelje győzelmi sorozatukat.

Az esemény dátuma: 2024. május 5., időpontja: 15:00 óra. Az Újpesti Atlétikai Stadion ad otthont a mérkőzésnek, ahol a szurkolók és a sportkedvelők egyaránt készülhetnek egy izgalmas és fordulatos összecsapásra.

Jegyinformációk:

  • Felnőtt belépő: 2000 Ft.
  • Jegyek csak a helyszínen válthatók!

Az Újpest Bulldogs mindenkit szeretettel vár a stadionba, hogy együtt szurkoljunk nekik ezen a fontos mérkőzésen. Legyen ez a találkozó emlékezetes és inspiráló mindkét csapat számára!

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük