Öblíteni fogják az Észak-pesti főnyomóvezetéket

Újpest

Május 25. és június 5. között kell számítani a kellemetlenségekre. A Fővárosi Vízművek tájékoztatása szerint 2020. május 25. és június 5. között öblíteni fogják az Észak-pesti főnyomóvezetékeket, aminek köszönhetően az újpesti háztartások víznyomáscsökkenést és vízzavarosodást tapasztalhatnak.

A minden tavasszal és ősszel esedékessé váló hálózattisztítás kizárólag az illetékes hatóságok és intézmények előzetes tájékoztatásával, és az velük való egyeztetést követően történhet.

A munkálatokra az alábbi időpontokban kerül majd sor:

  • 2020. május 25-én 7:00 és 2020. május 26-án 15:00 között.
  • 2020. május 28-án 7:00 és 2020. május 29-én 15:00 között.
  • 2020. június 2-án 7:00 és 2020. június 5-én 15:00 között.

„Társaságunk a járványhelyzetre való tekintettel mindent megtesz annak érdekében, hogy a vízellátás zavartalan legyen, vannak azonban olyan halaszthatatlan karbantartási munkák, melyek elmulasztása esetlegesen a vízminőség biztonságát veszélyeztethetné. Ezek közé tartozik a város vízellátása szempontjából meghatározó gerinc- és főnyomóvezetékek öblítése” – indokolta a Vízművek a beavatkozás szükségességét, hozzátéve, hogy a munkálatok során is igyekeznek biztosítani a folyamatos vízellátást. 

„A tervezett karbantartási munkálatok elvégzése hosszú távon biztosítja a kerület lakosainak és intézményeinek a biztonságos, zavartalan szolgáltatást és a folyamatosan jó minőségű ivóvizet”

– zárul a Vízművek tájékoztatása.

Forrás: Újpesti Hírmondó
Fotó: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük