„A POLGÁRMESTER NEM PARANCSNOK, A MUNKATÁRSAK NEM VÉGREHAJTÓK”

Újpest

Az Újpesti Rendezvénytér színháztermében köszöntötte intézményei vezetőit az önkormányzat.

2019 októberével egy új korszak, az együttműködés korszaka vette kezdetét Újpesten, ahol a városházi politika emberközpontúvá válik, a polgármesteri hivatal és a polgármester ajtaja pedig mindenki előtt nyitva áll majd – jelentette ki Déri Tibor polgármester azon az ünnepségen, amelyen az önkormányzati intézményvezetők vettek részt. A legkeményebb döntéseket is együtt fogjuk meghozni, mert a polgármester nem parancsnok, a munkatársak pedig nem kézi vezérelt végrehajtók többé – tette hozzá a kerület első embere.

De nemcsak a Városházát, hanem minden önkormányzati intézményt ki kell nyissunk az emberek előtt, hogy láthassák, mennyit tesznek Újpestért, az újpesti közösségért kollégáink – jelentette ki Déri Tibor. 

– Október 13-án felelősséget kaptunk egy kerületért, amelyben 100 ezer újpesti él és dolgozik, és lehetőséget, hogy jobbá tegyük ennek a 100 ezer embernek az életét a következő öt évben, éljünk ezzel a lehetőséggel – biztatta a polgármester munkatársait, akik ezek után Bódy Magdi fellépését nézhették meg, a karácsonyi ünnepség pedig állófogadással zárult.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük