Trippon Norbert: Hat óvodánk udvara újul meg

önkormányzat

2021-ben három óvodában végeztünk részleges udvarfelújítást, a Kertvárosi óvodában, a Karinthy óvodában és a Pozsonyi óvodában, és befejeződött a Nyár utcai óvoda teljes udvar felújítása is. Idén pedig további hat intézményben folynak az udvarfejlesztési munkálatok. – írja Facebook oldalán Trippon Norbert.

Bőrfestő óvodában, a Homoktövis óvodában, az Ambrus óvodában, az Aradi óvodában, a Deák Ferenc óvodában és a JMK óvodában jelen pillanatban is zajlanak a kivitelezési munkálatok, melyek során például napvitorlák kerülnek a homokozók felé, ütéscsillapítóburkolatokat, fészekhintákat és rugós játékokat telepítenek, játszóvárakat és csúszdákat helyeznek ki. A munkálatok teljes mértékben előreláthatólag november végére fejeződnek be. – írja az alpolgármester.

Az óvodaudvarok felújítása mellett ebben az évben jóval több, mint félmilliárd forintot költünk az intézményfelújítási munkákra, 15 óvodában illetve bölcsődében cseréljük le a régi, hagyományos izzókkal rendelkező fényforrásokat körülbelül 40%-os megtakarítást eredményező LED világításra. Ugyanakkor dolgozunk egy komoly, épületenergetikai, szigetelési, nyílászáró-csere program előkészítésén is. – zárja sorait Trippon.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük