Vizsgálja a Médiatanács Bencsik András a melegek kivégzését üdvözlő mondatait

média

„Az Ön kérdésében említett műsorszámot állampolgári bejelentés alapján hatósági ellenőrzés keretében vizsgálja jelenleg a Médiatanács. Az NMHH-hoz beérkezett bejelentések nyomán indult ügyekben született döntésekről azok megszületését követően, a megszokott fórumokon haladéktalanul tájékoztatást adunk”

– válaszolta a Magyar Hang megkeresésére a Médiatanács.

A Magyar Hang arról érdeklődött a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatóságán, hogy mi a testület álláspontja arról, hogy Bencsik András emberek kivégzését jó hírnek nevezte a nyilvánosság előtt. A lap újságírói azt is megkérdezték, hogy milyen jogkövetkezményei lesznek Bencsik András fenti, a HírTV műsorában elhangzó kijelentéseinek.

„Van egy jó hírem is, ha megengeditek” – ezzel vezette fel a HírTV-n futó Sajtóklubban (28. perctől) Bencsik András azt, hogy Ugandában egy friss döntés alapján kivégzik a melegeket.

„Ugandában a parlament egy LMBTQ-ellenes törvényt hozott, tehát a bubukat, ha összeházasodnak, kivégzik”

– fogalmazott a KESMA csatornáján a Demokrata főszerkesztője, aki azt is kifejtette, hogy az amerikaiak tombolnak, az ugandai parlament döntésében pedig „az a gyönyörű”, hogy ez egy jelzés.

„Az egész világon az új kánon, az új vallás az a másságkultusz, az LMBTQ. A bubuk az új szentek” – mondta Bencsik András, hozzátéve, hogy „és akkor azt mondják erre az ugandaiak, hogy mi meg jól lenyakazzuk őket, hogyha itten próbálkoznak összeállni kettesével”.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük