150 millióért kínálták Újpest népszerű kávéházát, most újra megnyílt: Stohl András lánya az egyik vezetője

közösség

A koronavírus járvány és a járványhoz kapcsolódó korlátozó intézkedések számos vendéglátóhely működését tették tönkre. Éttermek, étkezdék zártak be Újpesten is. – írja az ittlakunk.hu.

A kerület népszerű éttermét, a Külvárosi Kávéházat két éve még 150 millió forintért árulták az ingatlanhirdetésekben. A hely vevőre is talált: két hölgy, Szépe Szilvia és Stohl Rebeka vezetik az újranyíló kávéházat.

Stohl Rebeka a népszerű színész, Stohl András lánya, aki egyébként törzsvendég volt a régi kávéházban. A kávézóban több híres ember is megfordult, a korábbi tulajdonosnak, Borbély Lászlónak köszönhetően, aki a Kossuth-díjas operatőr, Ragályi Elemér jóbarátja volt. Mindig ellátogattak ide az éppen Budapesten forgató szupersztárok, például Robin Williams, Whoopy Goldberg, Larry Hagman vagy Michael York.

A vezetőnők, Szépe Szilvia és Stohl Rebeka azt ígérik, visszahozzák az étlapra a legendás rokfortos palacsintát, és lesz majd Borbély-húsleves is, reggelire pedig mindenféle kencével, mártással és jófalattal várják a betérőket.

Stohl András középső lánya, Rebeka gyakorlott a vendéglátásban: a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán tanult és felszolgálóként is dolgozott már egy belvárosi hamburgerezőben.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük