Kövér László péntek este 8-ra hívta össze az ellenzék által kezdeményezett rendkívüli ülést

közélet

Rendkívüli parlamenti ülés összehívását kezdeményezte az ellenzék a külügyet ért orosz hackertámadás miatt, továbbá napirendre vennék a Sulyok Tamás köztársasági elnök ellen indított megfosztási eljárást is. Most kiderült, Kövér László házelnök péntek este 8 órára hívta össze az ülést – írja a hvg.hu.

Az eddigi tapasztalatok alapján már most borítékolható, hogy az ülésből nem lesz az égvilágon semmi, tekintettel arra, hogy a fideszes kétharmad eddig is minden alkalommal bojkottálta a hasonló ellenzéki kezdeményezéseket. – elmélkedik a Népszava.

Az oroszpárti Mi Hazánk kivételével az ellenzéki pártok képviselői összegyűjtötték a megfelelő számú aláírást arra, hogy összehívják a rendkívüli ülést. Az ellenzék egyrészt határozatban ítélné el a Külgazdasági és Külügyminisztérium informatikai rendszerét ért orosz kibertámadást, másrészt napirendre venné a DK által kezdeményezett megfosztási eljárást Sulyok Tamás ellen. A DK állítása szerint az államfő még ügyvédként földek külföldi kézbe történő kiszervezéséhez asszisztált.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük