Az Index megkérdezte Tibocztól, hogy hol tartana, ha nem Orbán lenne az apósa

interjú

Megnyílt a Dorothea Hotel, az a csúcskategóriás belvárosi luxusszálló. A megnyitó apropóján ugyanakkor Orbán Viktor veje az Indexnek nyilatkozott hosszan az általa vezetett BDPST Group terveiről, de a cikkben a miniszterelnök személye is szóba került. Tiborcz azt mondta, hogy rendszeresen szóba hozza a turizmus témáját miniszterelnöknél, akivel hasonlóan gondolkoznak: mindketten azt vallják, hogy vissza kell adni Budapest régi fényét.

Orbán Ráhel férje ugyanakkor határozottan állította, hogy a rokoni kapcsolatainak semmi köze nincs ahhoz, hogy a cége beruházása nemzetközi védettséget élvező, világörökségi területen fekvő épülettömbben valósulhatott meg.

Arra a kérdésre pedig, hogy hol lenne ma Tiborcz István, ha nem a miniszterelnök az apósa, vajon ismernénk-e egyáltalán a nevét, egyrészt arról beszélt, hogy nemcsak pozitív, negatív irányba is torzíthatja a szakmai teljesítménye valós megítélését a miniszterelnökhöz fűződő rokonsága.

Kellett idő ahhoz, hogy ezt megtanuljam a helyén kezelni. Igaz, megtiszteltetés a miniszterelnök vejének lenni, és egyben inspiráló személynek tartom Orbán Viktort, de az üzleti élet önálló szereplőjeként nem azzal a gondolattal kelek fel reggel, hogy az apósom a miniszterelnök.

Másrészt azt állította, hogy már azelőtt is voltak „szabad szemmel látható” sikerei, mielőtt megismerte a feleségét.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük