Karácsony Gergely főpolgármester jelölt

Karácsony 20 ezer forintos fűtési támogatást ígér a budapesti nyugdíjasoknak

Budapest politika

Fűtési szezononként húszezer forintot kapnának a nyugdíjasok és a rászoruló nagycsaládosok a fővárostól – ígérte Karácsony Gergely keddi budapesti sajtótájékoztatóján az idősek világnapján.

Az ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltje, Zugló polgármestere az V. kerületi Széchenyi István téren, a főváros egyik legidősebb, kétszáz éves akácfája előtt arról beszélt, hogy a zuglói hatezer forintos fűtési támogatás mintájára megvalósítaná a 20 ezer forintos fővárosi fűtési támogatást is

Ígéretet tett arra is, hogy a kerületekkel összefogva „talpra állítják” a budapesti egészségügyi alapellátást. Hozzátette, hogy erősíteni kell a prevenciót is, ahogy arra Zuglóban az Egészségfejlesztési Irodával kísérletet tettek.

Azt is mondta, biztonságos és méltányos Budapestet szeretne, olyat, amely nemcsak a választási évben, nemcsak az idősek világnapján, hanem az év minden napján segíti az időseket, mert szerinte a Fidesz mindig csak választási évben jön rá, hogy vannak idős emberek, akik támogatásra szorulnak. 

Forrás: HVG; kép: Blikk

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük