25 év fegyházat kapott a Deák téri kettős gyilkosság elkövetője

bíróság

25 év fegyházbüntetést és tíz év közügyektől való eltiltást kapott az a fiatal, aki négy éve késelt halálra két embert a budapesti Deák téren. – írja a Telex.

A lap beszámolója szerint az ügy másodrendű vádlottja hét és fél év fegyházat kapott, őt hat évre tiltották el a közügyektől, míg a harmadrendű vádlott öt év fegyházbüntetést kapott szintén öt év közügyektől való eltiltás mellett.

Cs. Krisztán, az ügy elsőrendű vádlottja ittasan és kábítószer hatása alatt szórakozott barátaival a 18. születésnapján, amikor összetűzésbe keveredett egy másik társasággal, melyben két fiatalt is megszúrt. A két csapat közötti összetűzést egy hangszóró ellopása okozta.

Az első áldozatot, a 16 éves Lászlót Cs. Krisztián a mellkasán szúrta meg, már magatehetetlenül feküdt a földön, amikor a másodrendű vádlott, J. Marcell hétszer fejberúgta. A második áldozatot Cs. Krisztián kétszer oldalba, kétszer pedig mellkason is szúrta. A rendőrök nem tudták már újraéleszteni a fiatalokat. A Telex azt írta, hogy az ügy mindhárom vádlottja azt mondta a két héttel ezelőtti tárgyaláson, hogy sajnálják a történteket.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük