Jó munkához idő kell, a rosszhoz még több

gazdaság Újpest

Káposztásmegyer 1-en a Galopp utcai Postahivatal felé 2019 január 28-án kezdték bontani az egyirányú utcában lévő fekvőrendőrt.

Akkor azt mondták, hogy egy hét alatt végeznek is. Egy hét, mi az?! – gondolták a környéken élők – kicsit kellemetlen, de legalább lesz egy szép fekvőrendőr, amin nem akadnak fel az autók. Teltek a napok, furcsa volt, hogy csak nem jönnek a munkások, vagy ha jönnek, akkor is dolgozgatnak, álldogálnak tanácstalanul, majd újra eltűnnek pár napra. Ástak sávalapot, lerakták a térköveket, de valószínűleg nem azt kellett volna csinálni, ezért az első nekifutásból elkövetett fekvőrendőr már másképp néz ki, mint ahogy a felújítás kezdete utána 1 héttel.

Újabb egy hét elteltével már gyanús lett az erre járóknak, hogy csak nem szépül ez a „csoda”, pedig valamit mintha csináltak volna, mert most a túloldalán nem lehet parkolni. Munkást alig-alig látnak, de a 4. hétbe érve egész jól sikerült már kialakítani valamit, ami használható is. Késznek még nem mondanánk, az valószínűleg az 5. hétben aktuális az építőipari szabványok szerint.

Egyszer minden elkészül vagy így, vagy úgy.

Kátyúzás 2019-ben

Címke:

4 thoughts on “Jó munkához idő kell, a rosszhoz még több

  1. Varju László ! Nagyon ügyesen,jól figyelmezed az újpesti város részeket!!!!!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

    Üdvözlettel:
    Noszticzius Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük