Újpesti Fidesz ismét csak fenyeget, kérdésekre nem válaszol

Újpest

Nem sokkal azután, hogy kérdéseinket elküldtük Nagy Istvánnak, újabb fenyegetőző válasz érkezett Wintermantel Zsolt emberétől. Válaszában Nagy István ismét megfenyegetett minket, hogy jogi következményekkel kell szembenéznünk, ha nem töröljük cikkünkből az általa kifogásolt mondatokat.

Nagy István válaszában így fogalmazott: „Azt hiszem világosan fogalmaztam. Amennyiben a cikkből az idézett mondatok törlése nem történik meg, annak jogi következményei lesznek. Fiaimmal együtt rágalmazás miatt megtesszük Önnel szemben feljelentést, egyúttal a Fővárosi Törvényszékhez fordulunk a minket ért sérelem jogi és anyagi elégtétele érdekében. Ahhoz, hogy felnőtt fiaim milyen vállalkozásban vesznek részt, döntésüket milyen üzleti megfontolások előzik meg, ahhoz Önöknek semmi köze. Ahogy nekem sincs. Erről nem nyitok vitát, mert az csak időhúzás lenne. Márpedig az Ön levelének ez lenne a nyilvánvaló célja.”

Bár Nagy István vádja szerint rágalmaztunk, mi csupán a tényeket írtuk le. A tényeket pedig egyik résztvevő sem cáfolta. Sem az ingatlanokat, sem pedig a céges összefonódásokat. Az újpestieknek joga van tudni, hogy az önkormányzati vagyon megvásárlása után miért volt szükség arra, hogy éppen a Vivibile Zrt.-vel alapítottak közös céget 2019-ben Nagy István fiai, és hogy a közös cég vásárolt-e valamilyen ingatlant máshol.

Az ügy nem áll meg itt. További bizonyítékok és dokumentumok kerülhetnek napvilágra, amelyek még jobban rávilágítanak az önkormányzati vagyon magánosításának részleteire.

Szerkesztőségünk továbbra is eltökélt abban, hogy feltárja az igazságot, és hogy az újpesti lakosok teljes képet kapjanak a történtekről. Kérdéseinkkel és nyomozásunkkal folytatjuk az ügy feltárását, és minden új információt megosztunk olvasóinkkal.

A történet itt nem ér véget. Az önkormányzati vagyon körüli ügyekben további nyomozás várható, és bízunk benne, hogy hamarosan újabb fejleményekkel szolgálhatunk. Az újpestieknek joguk van tudni, mi történik a közvagyonnal, és mi folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezt az információt megosszuk velük.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük