Újpest segít a fogyatékkal élőknek, hogy kifizethessék közműtartozásaikat

önkormányzat Újpest

Újpest önkormányzata döntést hozott a fogyatékos személyek adósságterheinek enyhítése és életfeltételeinek javítása céljából díjhátralék-kiegyenlítő támogatás elnyerésére irányuló pályázat kiírásáról. A támogatás nem visszafizetendő.

A pályázatot személyesen – vagy törvényesen meghatalmazott képviselő útján – a Szociális Osztály 1042 Király u. 12-14. szám alatti épületében – ügyfélfogadási időben – lehet benyújtani. Pályázati adatlap megtalálható a Szociális Osztályon, vagy innen letölthető.

A hiányosan benyújtott és a pályázat benyújtásának határidejéig nem pótolt, valamint a vonatkozó rendeletben vagy a pályázati kiírásban meghatározott feltételeknek meg nem felelő pályázati kérelmek nem kerülnek elbírálásra. Erről a kérelmezőt – az ok megjelölésével – értesíteni kell. Utólagos hiánypótlásra nincs lehetőség.

Részletes pályázati feltételekről felvilágosítás személyesen – ügyfélfogadási időben – a Szociális Osztályon vagy a 231-31-78-as telefonszámon kérhető, illetve a részletes pályázati feltételek az önkormányzat honlapján olvashatóak

A pályázatok benyújtásának határideje: 2020. március 6. 12.00 óra

A pályázatokat az Önkormányzat Képviselő-testületének Népjóléti és Lakásügyi Bizottsága bírálja el. A döntésről a pályázókat az Önkormányzat írásban értesíti.

Forrás: Újpesti Hírmondó
Fotó: NOL archívum

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük