Tavaszra három sportpálya felújítása is kész lesz a Kósa Pál és a Deák sétányoknál

Újpest

Tavaszra három sportpályánk felújítása is kész lesz a Kósa Pál és a Deák sétányoknál! – jelentette be az örömhírt Trippon Norbert.

A Kósa Pál sétánynál egy foci és egy kosárpálya újul meg, melynek keretében vadonatúj, kétrétegű, öntött gumiburkolatokat, felfestéseket, új kerítéseket, kapukat és kosárpalánkokat is kapnak. Szecsődi Tamás a körzet önkormányzati képviselője kitartóan szorgalmazta a felújításokat, melyek most végre meg is valósulhatnak. E két pálya mellett éppen most újítjuk fel a Deák sétányon lévő sportpályát is, ahol a kerítést javítjuk, új kapukat és kosárpalánkokat rakunk ki, továbbá itt is kétrétegű, öntött, színes gumiburkolatot fektetünk le. Azaz nemcsak jó, de látványos is lesz. – részletezi az alpolgármester.

Korábban már számos helyszínen bővítettük a szabadtéri sportolási lehetőségeinket (pl. Nyár utcai szabadtéri fitnesztér, Szilas Multisport Bázis, Szilas Futókör stb.), de egyúttal fontos az is, hogy a régi, elhasználódott sportpályákat is a kor színvonalára hozzuk. A programot az idén újabb helyszíneken folytatjuk! Szóval, haladunk! Jó mozgást és sportolást mindenkinek! – zárja sorait Trippon Norbert.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük