Szombaton nyitja kapuit az újpesti adventi vásár és jégpálya!

Újpest

Varázslatos, ünnepi hangulat fogadja az újpestieket november 26-tól a Szent István téren – számolt be közösségi oldalán Bedő Kata alpolgármester. Majd hozzátette, hogy a hagyományos adventi vásárunk kicsit megváltozik. Az energiatakarékosságot figyelembe véve adventi koncertek helyett vásár, Meseváros és Mikulás-programok fogadják majd a gyerekeket és felnőtteket – fogalmazott.

Továbbá idén is megnyitja kapuit az évek óta népszerű Ajándékgyár, ahova mindenki felajánlását várja Újpest Önkormányzata. „Akik szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy a rászoruló gyerekek karácsonya is szép, boldog legyen” – szól a felhívás. Ahogyan az előző években, ezúttal is a Károlyi parkban felépített igluban gyűjtik az adományokat, amelyeket az önkormányzat munkatársai szépen becsomagolva a hátrányos helyzetű gyerekekhez juttatnak el.

A sportolás szerelmeseinek sem kell aggódnia, hiszen a vásárral egyidőben nyit az Újpesti Jégpálya is – hívta fel a figyelmet a rendezvényekért felelős alpolgármester a Facebook-oldalán. Itt interaktív, kiegészítő programokkal készülnek a résztvevőknek, és persze december 3-án újra “becsúszik” az öreg Télapó. A jégpálya és a programok természetesen továbbra is ingyenesek, viszont a fentebb említett nézőpontot figyelembe véve, a jégpálya 3 héttel rövidebb nyitva tartással várja az újpestieket.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük