Segítsünk közösen egy újpesti iskola kisdiákjainak!

Újpest

Az Újpesti Hírmondó olvasói közül sokan már jól ismerik azokat a különleges alkalmakat, amikor a helyi közösség összefog, hogy támogasson egy jó ügyet. Most egy újabb lehetőség kínálkozik a közösségi összefogásra, ezúttal egy húsvéti alkotói verseny kapcsán, amelyben az Újpesti Angol Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskola 2.A osztálya vesz részt.

A diákok egy kreatív és színes húsvéti alkotással pályáznak, amely nem csupán a tavaszi ünnepkör szellemét idézi fel, hanem bemutatja a gyerekek ügyességét, kreativitását és csapatmunkáját is. A pályázat nyereménye nem kisebb, mint egy közös osztálykirándulás az állatkertbe, ami nemcsak szórakoztató, de tanulmányi célokat is szolgálhat.

Azonban a verseny egy különleges fordulatot vesz: a győztes nem zsűri döntése, hanem a közönség szavazatai alapján kerül kiválasztásra. Ezért az iskola és a diákok szülei most az Újpesti Hírmondó közösségéhez fordulnak segítségért. A támogatás módja egyszerű: lájk és egy Facebook megosztás, amely segít növelni a projekt láthatóságát és esélyeit a győzelemre.

A diákok munkáját és a hozzájuk fűződő szavazati linket az alábbi címen érhetik el az érdeklődők: Facebook-link. Minden egyes like és megosztás közelebb visz a gyerekek álmának megvalósításához, egy felejthetetlen napoz az állatkertben, ahol játékos formában bővíthetik tudásukat az állatvilágról.

Az Újpesti Hírmondó és a 2.A osztály diákjai, valamint szüleik ezúton is köszönetet mondanak minden támogatónak. Egy kis segítség nagy változást hozhat, és ez a közösségi összefogás erejét mutatja. Ne feledjük, minden egyes like és megosztás számít!

A rajz linkje még egyszer: https://www.facebook.com/share/DhTvoawaVQ7FCext/

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük