Pályázati lehetőség jól tanuló vagy sportoló újpesti diákoknak

Újpest

Az önkormányzat idén is kiírta az Újpest Kiváló Tanulója Díj, az Újpest Kiváló Diáksportolója Díj és a Kiváló Diákközösségi Munkáért Díj pályázatokat. A díjak adományozására bárki tehet javaslatot.

Az Újpest Kiváló Tanulója Díj annak az általános- vagy középiskolai tanulónak adományozható, aki az adományozás évében január 1-je és az előterjesztés időpontja között folyamatosan bejelentett állandó lakóhellyel rendelkezik Újpesten és tanulmányi évei alatt kitűnő vagy jeles tanulmányi eredményt ért el, kiemelkedő tanulmányi eredményével, példamutató magatartásával dicsőséget szerzett Újpestnek vagy iskolájának.

Az Újpest Kiváló Diáksportolója Díj annak az általános- vagy középiskolai tanulónak adományozható, aki az adományozás évében január 1-je és az előterjesztés időpontja között folyamatosan bejelentett állandó lakóhellyel rendelkezik Újpesten, kiemelkedő sportteljesítményével dicsőséget szerzett Újpestnek vagy iskolájának, magatartásával, tanulmányi és sportteljesítményével jelentős mértékben példát mutat diáktársainak.

Kiváló Diákközösségi Munkáért Díj annak az általános- vagy középiskolai tanulónak adományozható, aki az adományozás évében január 1-je és az előterjesztés időpontja között folyamatosan bejelentett állandó lakóhellyel rendelkezik Újpesten, meghatározó szerepet tölt be a diákéletben, magatartása és szorgalma példaértékű a diáktársak számára, és legalább két éve folyamatosan részt vesz az iskolai diákközösség szervezésében, munkájában.

A javaslathoz valamennyi díj esetében mellékelni kell a tanuló iskolájának vezetői ajánlatát. Az Újpest Kiváló Diáksportolója Díj esetében a javaslathoz mellékelni kell továbbá a tanuló sportszervezete vezetőjének (képviselőjének) ajánlását. A javaslatokhoz más ajánlások is csatolhatóak.

A javaslatokat az erre rendszeresített adatlapokon a szükséges mellékletekkel ellátva egy eredeti példányban személyesen vagy postai úton lehet benyújtani. Benyújtás határideje: március 31.

Benyújtás helye: Budapest Főváros IV. ker. Újpest Önkormányzat Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztály (1042 Budapest, István út 14. I. 37.).

Az adatlap beszerezhető az önkormányzat ügyfélszolgálati irodáján (Bp. IV. István út 15.) illetve letölthető az önkormányzat oldaláról.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük