Önkormányzatai fotópályázat a kerületi óvodás és alsó tagozatos kisiskolás gyerekek számára

Újpest

Újpest Önkormányzata és a JMK Óvoda először írja ki kerületi szinten az óvodás és alsó tagozatos kisiskolás gyerekek számára fotópályázatát. – jelentette be Facebook oldalán Bedő Kata.

Olyan pályamunkákat, alkotásokat várunk, amelyeket óvodás és kisiskolás korú gyermekek készítettek szüleik segítségével Újpest nevezetességeiről. Fontos célkitűzés, hogy az alkotások bemutassák, a gyerekek a saját szemszögükből hogyan látják Újpestet. Mi érdekes és mi szép a számukra, a szülőkkel, nagyszülőkkel újpesti sétáik során mit látnak kerületünkből? – írja az Alpolgármester Asszony

Ezenkívül a közös élmények gyűjtése során, a lokálpatriotizmus erősítése, a város megismerése.

A pályaműveken felismerhető legyen, hogy Újpesten készültek a képek, legyen az szobor, épület, táj, park, életképek. Lehetőleg személyek ne szerepeljenek felismerhetően a fotókon!

A pályázatra több kategóriában lehet nevezni:

Óvodások – 3-4 évesek | 5-6 évesek | 6-7 évesek

Kisiskolások – 1-2. osztály | 3-4. osztály

A pályamunkák készülhetnek telefonnal vagy fényképezőgéppel, azonban a technikai eszközökön (fényképezőgépen/mobiltelefonon) állítsák be a legnagyobb felbontást a legjobb képminőség elérése érdekében. – derül ki a bejegyzésből.

Szakmai zsűri fogja kiválasztani a díjnyertes képeket kategóriánként. Minden pályázó oklevelet kap, és a legsikeresebb pályaműveket az Újpesti Városnapokon kiállítás keretében az érdeklődők megtekinthetik az UP-ban!

🏆 Minden kategóriában értékes díjakat kapnak a gyerekek.

📆 A gyermekek fotóját 2024. június 20-ig az alábbi e-mail-címre küldjétek el:

JMKFOTOPALYAZAT@GMAIL.COM

A levélben a fotókon kívül szerepeljen a gyermek neve, korosztálya, a kép címe és a szülők elérhetősége.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük