Mészöly Géza távozik az Újpest FC-től, Tímár Krisztián lehet az utód

Újpest

Az Újpest FC hivatalos közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy Mészöly Géza szerződése június 30-án lejár. A klub köszönetet mondott Mészölynek az elvégzett munkáért és a csapatért tett erőfeszítéseiért. Kiemelték, hogy rendkívül nehéz helyzetben vette át a csapatot, amikor az minden szempontból mélyponton volt. Azonban Mészöly teljesítette a vállalt feladatot, a bennmaradást, ezért a klub hálás neki. Az Újpest FC közleményében hangsúlyozták, hogy Mészöly örökké az Újpest-család tagja marad, és a legjobbakat kívánják neki a jövőben, mind a pályán, mind azon kívül.

Az elmúlt napokban tovább folytatódott az edzőkeringő az Újpestnél, és újabb nevek kerültek elő a lehetséges utódok listáján. A legutóbbi pletykák szerint Dárdai Pál , ifj. Bene Ferenc és Lőw Zsolt neve is felmerült, de a hétvégén több forrás is arról számolt be az Újpesti Hírmondónak, hogy sikerült a megállapodás, és végül Tímár Krisztián váltja a kispadon Mészöly Gézát. Tímár Krisztián jelenleg a Nyíregyháza Spartacus FC edzője, és onnan érkezne az Újpesthez.

Az Újpest FC a pletykákkal kapcsolatban annyit közölt, hogy nem kívánnak reagálni spekulációkra. Így hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett a klub részéről, azonban a szurkolók izgatottan várják a végső bejelentést. Az új edző személye kulcsfontosságú lesz a csapat jövőbeli sikere szempontjából, és reménykednek, hogy az új vezetővel stabil és sikeres időszak következik majd az Újpest életében.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük