Megtörtént a munkaterület átadása, kezdődik az újpesti „Zöld főtér” kialakítása

Újpest

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, ebben az évben megújul a volt piac területe. A most murvás területen valósul meg ugyanis a „Zöld főtér”. Az új közpark egyedülálló látványt nyújt majd. Kevés kerület és város büszkélkedhet ugyanis azzal, hogy a belvárosában a betonburkolatok mellett egy kilencezer négyzetméteres területen új közösségi tér, egy Zöld Főtér valósul meg parkosítással, növénytelepítésekkel, multifunkciós területekkel, melyek tökéletes összhangban állnak majd a 2010-ben átadott, igazi közösségi térként funkcionáló régi főtérrel.

Dr. Trippon Norbert gazdaságért, költségvetésért, városüzemeltetésért és projektmenedzsmentért felelős alpolgármester hétfő esti posztjában arról számolt be, hogy az előző heti szerződés aláírása után ma a munkaterületet is átadták, így megkezdődhet a terület felkészítése a beruházásra.

Gigantikus zöld park Újpest szívében – Trippon Norbert

Remélem, hogy a Főtér-park a maga rengeteg zöldjével, virágaival, fáival, sétányaival, vízjátékával elnyeri majd az újpestiek tetszését, harmonikusan fog együtt létezni és élni a burkolt főtérrel, a piaccal, az UP Rendezvényközponttal és együtt igazán unikálissá teszik városunk, Újpest szívét. Mert Újpest a mi városunk, a mi otthonunk

– fogalmazott Trippon.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük