Jöttünk. Ettünk. Visszamegyünk! – Újpest legújabb burgerezőjét teszteltük

gasztronómia Újpest

Nemrég Újpest új burgerezővel gazdagodott, ami a „Carpathian Street Food” nevet kapta. Az új egység Újpesten a Tél utca 2-nél található rögtön a gyros-os mellett. Felfaltunk mindent, semmit nem hagytunk a tálcánkon.

A héten jött velünk szemben a közösségi médiában, hogy egy új hamburgerező nyílt a kerületben. Kerestük kollégákkal a lehetőséget, így ma csütörtökön meglátogattuk az új gasztrohelyszínt. Előtte persze informálódtunk, megtekintettük az étlapot is. Meg kell hagyni, már az étlap olvasgatása közben elindult a pavlovi reflex mindenki szájában. És még el sem indultunk.

Az étlap gazdagnak mondható. Jól összeszámolva 15 különböző burger, 6 féle tál, 5 fajta köret, 10 fajta szósz áll az éhes újpestiek rendelkezésére éhségük csillapítására. Ha megszomjazunk, akkor mi a szörpöket ajánljuk, nagyon jól keverik!

Mi most az Újpest burgert vettük alaposabban górcső alá. Ahogy az étlapon is olvasható, van benne barbecue szósz, pirított hagyma, bacon, dupla húspogácsa, dupla cheddar, sajtszósz, paradicsom, uborka és jégsaláta. Nem beszélve a saját készítésű buciról, mely egyszerűen isteni volt. Friss, ropogós, nagyon jó ízű.

Ahogy a borítóképen is látható, nem egy egyszerű adag, nagyra kellett tátani szánkat, hogy beférjen rajta, bár kicsit birkóznunk kellett, hogy ez a művelet meg is valósuljon. Nem spórolnak a belevalókon: a hagyma, a bacon, a jégsaláta is kellő mennyiségen van jelen a burgerben. A szószokról már ne is beszéljünk, egyszerűen nagyon finom! A burger lelke, a húspogácsa is teljesen rendben van. Kellően vastag, omlós, jó ízű – olyan, amilyennek lennie kell.

És akkor röviden: nagyon ajánljuk, nagyon finom. Egy menüvel teljesen jól is lehet lakni. Árban a közepes kategóriát képviselik, minőségben azonban nagyon ott van. Több nagyra értékelt burgerező egyébként elbújhat mögötte. Szóval ha tehetik, menjenek el a „Carpathian Street Food”-ba, kóstolják meg ezeket a remekműveket!

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük