Hamarosan indul a Megbecsülés Program utalványainak osztása az újpesti gyermekes családok számára

Újpest

Újpest Önkormányzata új kezdeményezést indított, amelynek keretében Megbecsülés Utalványokat oszt a gyermeket nevelő újpesti családoknak. Az utalványok átvételére 2024. május 21. és 2024. május 26. között van lehetőség, gyermekenként 6000 forint értékben. Az utalványokat öt különböző helyszínen lehet átvenni: az Újpesti Piac és Vásárcsarnok, az Újpesti Vagyonkezelő Zrt., a Szociális Osztály, a Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzat, valamint a Megyeri Klub.

Az osztópontok nyitvatartási ideje keddtől péntekig 8 és 18 óra között, míg hétvégén 8 és 14 óra között lesz. Fontos megjegyezni, hogy a Megyeri Klub hétvégén zárva tart. Az utalványok átvételéhez a személyes okmányok mellett a gyermek vagy gyermekek születési anyakönyvi kivonata is szükséges. Ha valaki nem találja a születési anyakönyvi kivonatot, az Újpesti Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi Csoportja segítséget nyújt az ügyintézésben.

Az önkormányzat felhívja a figyelmet arra, hogy az utalványosztás részleteiről és feltételeiről további információk találhatók a www.ujpest.hu/megbecsules weboldalon. Az érdeklődők itt találhatják meg az osztópontok pontos címeit és az utalványok felhasználásával kapcsolatos tudnivalókat.

Az újpesti önkormányzat ezzel a kezdeményezéssel szeretné támogatni a gyermeket nevelő családokat, hozzájárulva mindennapi kiadásaikhoz. Az utalványok átvételének egyszerűsítése érdekében több osztópontot is biztosítottak, hogy minden jogosult család könnyen hozzáférhessen az utalványokhoz. Ez a program is jól mutatja, hogy Újpest Önkormányzata elkötelezett a családok támogatása mellett, és igyekszik a lehető legtöbb segítséget nyújtani a helyi közösség számára.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük