Friss hír a tulajdonosváltásról, megvan a „megmentő”?

sport Újpest

Új céget alapítottak Kovács Zoltánék.

Korábban többször is beszámoltunk arról, hogy elindult a tulajdonosváltás folyamata Újpesten. Január végén Roderick Duchatelet és Kovács Zoltán aláírta az eladásra vonatkozó szerződést, így a klub hamarosan magyar kézbe kerül.

Egyelőre kevés részlet derült ki az ügyben, de hvg.hu értesülései szerint újabb lépés történhetett, ugyanis Kovács Zoltán április végén NwPst Investment Vagyonkezelő Kft. néven alapított céget. Az elnevezés egy újpesti befektetésre utal, és – mint ahogy azt a hvg.hu kiemeli – az eddigiek fényében nem lenne meglepetés, ha a cégnek köze lenne a klub jövőjének alakításához.

A cikk hozzáteszi, hogy a vállalkozás főtevékenységeként a vagyonkezelést jegyezték be a tulajdonosok, de a cég foglalkozik üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadással, PR-rel, kommunikációval és épülettakarítással is. Tulajdonos a vállalkozásban Császár László, aki az SGF Silu Global Fund Holding Zrt. vezetésében is részt vesz Kovács Zoltán mellett, valamint a Wahed Média Hungary Kft. és a WeMen Kft. ügyvezetője, Puskás Bence.

Hogy pontosan mi lesz a folytatás, valószínűleg az NB I szezonja után derülhet ki. 

Forrás: NB1.hu

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük