Emlékeztetünk: ma és holnap még tartnak az újpesti szigorítások

egészség koronavírus Újpest

Aki még nem értesült róla: Déri Tibor polgármester az Újpesti Operatív Törzzsel és a rendőrséggel egyeztetve és egyetértésében az alábbi korlátozásokat vezették be hétfő éjfélig Újpesten:

1.

Újpest közterületeit csak áthaladásra, háziállat sétáltatásra, illetve egyéni sportolási tevékenységre lehet használni hétfő éjfélig. Ezt a rendőrség, az Önkormányzati Rendészet és a polgárőrség ellenőrzi az előttünk álló napok folyamán.

2.

Ma 12 órától lezárjuk a Népszigetet mind a gyalogos, a kerékpáros és az autós forgalom elől a XIII. kerülettel közösen. Az átjárás a kerületek között azonban megengedett lesz, azaz át lehet jutni Óbudára a hídon keresztül.

3.

A járványveszély enyhítésének érdekében egészségügyi maszk – ennek hiányában annak funkcióját és rendeltetését betöltő orrot és arcot takaró textil (kendő, sál) – viselése kötelező az önkormányzat által fenntartott piac- és vásárcsarnok területén, az oda belépő és ott tartózkodó szolgáltatásokat igénybe vevőkre és szolgáltatókra, a zárt térben történő tartózkodás idejére.

Kérünk mindenkit a kijárási korlátozások szabályainak betartására!

Továbbá, ahogy az egész országban, így Újpest területén is tűzgyújtási tilalom van érvényben! A rendőrség és a közterület-felügyelet kiemelten ellenőrzi a hétvége alatt a tűzrakó helyeket a Farkas-erdő területén is!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Forrás: Újpesti Hírmondó
Fotó: mapio.hu

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük