Elkészült az új járda a Nyárfa utcában

önkormányzat Újpest

Trippon Norbert, Újpest gazdaságért, költségvetésért, városüzemeltetésért és projektmenedzsmentért felelős alpolgármester osztotta meg Facebook-oldalán, hogy elkészült az új járda a Nyárfa utcában, a Flottila utca és Szabolcska utca közötti szakaszon.

A felújított járdát a körzet önkormányzati képviselőjével, Czinke Sáraval tekintették meg. De nemcsak itt újult meg járda, hanem a Mikes Kelemen utcában is, a Mikes Kelemen köz és Görgey Artúr út közötti szakaszon” – tette hozzá Trippon.

Emlékeztetett, hogy az elmúlt években több helyszínen valósultak meg járdafelújítások vagy éppen járdaépítések Újpesten. A teljesség igénye nélkül, többek között új járdát alakított ki az önkormányzat Káposztásmegyeren a Sárpataki patikánál, a Görgey Artúr utcánál lévő szánkódombnál, vagy éppen a Szilas Multisport Bázis előtti részen. De új járda épült a Töltés utcában is, mely a vasúti átkelőhelyet köti össze az Óceánárok utcai 14-es villamosmegállóval. Felújítottuk például a járdát a Szent Imre utcában az Obival szemben, illetve új térkő burkolatot kapott a Tűzoltó Skanzen előtti járdaszakasz is – írta bejegyzésében az alpolgármester.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük