Czinke Sára önkormányzati képviselő is a szakrendelő elvétele ellen kampányol

egészség közélet Újpest

Czinke Sára, Megyer és Székesdűlő önkormányzati képviselője Facebook-oldalán hívta fel a figyelmet a szakrendelők kormányzati államosításának tervére, melyről az Újpesti Hírmondó korábban is beszámolt. Korábban a kerület polgármestere, Déri Tibor is elmondta a véleményét, és felszólította a kormányt, hogy „hagyják békén a szakrendelőt, hagyják békén a háziorvosokat! Az államosítás ellen korábban pedig a DK polgármesterei is tiltakoztak.

Demokratikus Koalíció képviselője szintén felszólította az újpestieket, hogy „NE HAGYJUK lerohasztani azt, ami jól működik! NE ENGEDJÜK elrabolni azt, ami a miénk! VÉDJÜK MEG magunkat! Az életünkről van szó! VESZÉLYBE KERÜL az államosítással az újpestiek magas szintű egészségügyi ellátása!”

Hozzátette, hogy most egy tollvonással ezt akarják elvenni az újpestiektől. „Tudjuk, mi lesz a tervezett intézkedések következménye: omló vakolatok, romló egészségügyi ellátás, növekvő orvoshiány!” – fogalmazott.

Az elmúlt három évben az Újpesti Önkormányzat saját forrásból, közel 700 millió forinttal támogatta az SZTK működését – tette hozzá Czinke Sára.

A PETÍCIÓT ÖN IS ALÁÍRHATJA EZEN A LINKEN KERESZTÜL!

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük