Csillogó ünnepi hangulat és közösségi összefogás – Újpest meghitt adventi programokkal várja lakóit

Újpest

Újpest városa idén is lenyűgöző adventi programokkal készül, melyek egy hónapon keresztül tartó ünnepi hangulatot ígérnek. A Szent István téren felállított Adventi Vásáron a helyi közösség tagjai számos ingyenes kulturális és szórakoztató eseményt élvezhetnek, beleértve koncerteket, gyermekelőadásokat, és az ünnepi gyertyagyújtást.

A programok december 2-án kezdődnek egy Adventi Diavetítős Mesedélutánnal, amit Gájer Bálint koncertje követ. A következő napokban a városlakókat különböző művészeti csoportok és egyéni előadók szórakoztatják, mint például a Kodály Férfi Kar, LOLA, Csondor Kata, Hevesi Tamás, Szekeres Adrienn, valamint a Kuna Vali testvérek. Kiemelkedő események közé tartozik a Daniel Speer Brass swing karácsonyi koncertje, valamint a Szabó Ádám és Kozma Orsi által nyújtott előadások.

A programok során külön figyelmet kapnak a gyermekek is. A Csiribú Társulat gyermekelőadásai, a „Hisztis királykisasszony” meseelőadás, és a Disney slágereket előadó Füredi Nikolett és Pál Tamás biztosan elvarázsolják a kicsiket.

A karácsonyi hangulatot fokozza az „Újpesti Kisállatok Karácsonya” is, ahol az állatbarátok adományokkal segíthetnek a rászoruló állatokon. Az igluban gyűjtött állateledel, játékok, tisztálkodási eszközök és egyéb szükségletek a helyi állatmenhelyeken élő kisállatokat segítik.

Összességében Újpest városa egy gazdag és változatos adventi programmal várja lakóit, ahol mindenki megtalálhatja a számára leginkább kedves programokat, legyen az koncert, gyermekelőadás, vagy jótékonykodás. Az ünnepi hangulatot tovább emeli a közösségi összetartozás és a jótékonykodás szelleme, amely az egész rendezvénysorozatot áthatja.

Minden részlet Bedő Kata alpolgármester posztjában:

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük