Bencsik András szerint műbalhé a pedofilbotrány

Újpest

Tulajdonképpen újfent meghirdette a szuperbaloldali összefogást és annak érdekében használta fel ezt az egész pedofil balhét, műbalhét, mert ez egy műbalhé, hogy ha nagyon-nagyon veszélyes ellenség támad meg minket, akkor félretesszük a különbséget, hogy összefoghassunk. – jelentette ki a Hír TV Sajtóklub című műsorában vasárnap Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, amikor Gyurcsány Ferenc szombati évértékelője került szóba. Bencsik a műsorban abban reménykedett, hogy ezt a „játékot” már nem veszik be sokan – írja a Népszava.

Ha jól értjük Bencsik szavait, ezzel azt mondta, hogy az, hogy Novák Katalin köztársasági elnökként kegyelmet adott a bicskei pedofilbotrányban a pedofil igazgatónak segédkező K. Endrének, csupán műbalhé. Bencsik azonban belelendült: a műsor egy későbbi részében már arról beszélt, hogy Gyurcsány a „legkártékonyabb féreg”, aki létezett a magyar politikában az utóbbi harminc évben.

Gajdics Ottó, aki a műsort vezette, valószínűleg érezhette, hogy kollégája ezen a ponton kissé túlszaladt a kijelölt határon és azonnal igyekezett elvenni a helyzet élét azzal, hogy megjegyezte: Bencsik nem dehumanizálni akarta a DK elnökét, csupán egy hasonlatot mondott. Mire jött Huth Gergely és egy közbeszúrt megjegyzéssel semmissé tette Gajdics tompító szándékát: „különben is, kikérjük a férgek nevében” – jelentette ki. Majd Bencsik pár perccel később pontosított: Gyurcsány szerinte mégsem féreg, hanem szörnyeteg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük