Bajban a Fidesz Újpesten: beindították a gátlástalan propagandagépezetet

politika Újpest

Beindult a Fidesz Újpesten, minden napra jut valami hazug mocskolódás. Nem is csoda, hogy kétségbeesésükben ehhez a jól bevált kampánytechnikához fordultak: egyes közvélemény-kutatások szerint ugyanis az ellenzék támogatottsága Újpesten jóval meghaladja az 50%-ot, míg a Fideszé alulról veri a 40%-ot. További félelmük lehet, hiszen a méréseket alátámasztja az is, hogy Újpesten az elmúlt 2 évben már két időközi önkormányzati választást is elveszített a Fidesz.

Fejlődik a város és ez bizony nagyon fáj a Fidesznek

Az ellenzék számára kedvező felmérések, valamint az időközi választások eredményei alapján az újpestiek inkább a jelenlegi városvezetést preferálják a Fidesz ellenében. De ez nem is meglepő, hiszen az elmúlt években számos olyan fejlesztés valósult meg Újpesten, amik nem csak modernebbé, de zöldebbé és emberbarátabbá is tették városunkat. A lista hosszú, de csak hogy egy párat említsünk:

  • 2021-ben Újpesten elnyerte a legvirágosabb kerület címét: a rangos elismerést olyan zöld kezdeményezésekért kapta a város, mint például a már hét helyszínen lévő „vadvirágos” ágyások, az „Intézményi Zöldfalak” projekt, a közel 3 ezer elültetett fa, közösségi kertek létesítése, esővízgyűjtő és komposztáló program, napelemes térvilágító lámpák telepítése városszerte, betonfeltörések és azok helyeinek zöldítése és sorolhatnánk.
  • Elkészült a K25 bérlakásház, az intézményfelújítási beruházások eredményeként kívül-belül felújításra került a Nyár utcai óvoda, több tucat intézményben került korszerűsítésre a világítás – melynek során takarékos LED izzók váltották fel a hagyományos izzókat -, de számos óvoda udvara is felújításra került.
  • De megújultak még a kutyafuttatók és játszóterek is, sőt, tavaly átadásra került Újpesten Budapest legnagyobb kerítéssel körbe határolt kutyafuttatója is. A fejlesztési projektek mellett a színvonalas rendezvényekben sincs hiány, említsük csak a Tökfaragó Fesztivált, a Régi idők Gyereknapját vagy a Borvíkendet. 

Mindent egy lapra tesz fel a Fidesz!

Nem csoda hát, hogy ezekért a helyi Fidesz, azon belül a bukott Wintermantel Zsolt minden egy lapra tesz fel. Hozzájuk köthető álhíroldalakkal, zugújságokkal már most, hosszú lejárató kampányba kezdtek, folyamatosan valótlanságokat állítva próbálják lejáratni a városvezetés egyes tagjait. Az általunk megkeresett ellenzéki politikusok szerint ez egyáltalán nem meglepő, hiszen Wintermantel közismerten sértett a 2019-es bukása után, így várható volt, hogy mindenféle oldalak mögé bújva lejárató kampányba kezd majd.

Elmondhatjuk tehát, hogy az elkövetkező időszakban, az elkövetkező egy évben intenzív politikai ütközésekre, vitákra és harcokra lehet számítani Újpesten. Ennek oka a Fidesz, a visszatérni akaró Wintermantel Zsolt lejárató kampánya. De a városvezetés nem hátrál meg, megy tovább előre, hiszen ők Újpestért és az itt élőkért dolgoznak, nem pedig a bársonyszékért, mint a Fidesz.

Címke:

1 thoughts on “Bajban a Fidesz Újpesten: beindították a gátlástalan propagandagépezetet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük