A káposztásmegyeri fekvőrendőr

Újpest

2019. február 24-én számoltunk be arról, hogy Káposztásmegyeren már 5 hete építik át egy fekvőrendőr le és felhajtó részét.

A Momentum újpesti alelnöke, Molnár Tibor saját oldalán tett közzé egy bejegyzést arról, hogy közérdekű adatigénylés keretében kikérte a költségeket, mely során kiderült, a két oldalsó sáv átalakítása nettó 1.297.596,-Ft-ba került az újpestieknek.

Az átépítéssel érintett szakasz 16 m2 volt. A legtöbb helyen pár 10 cm-es szakaszon szedték fel a korábbi burkolatot. Az átépített részt képeinken piros vonallal határoltuk.

Címke:

3 thoughts on “A káposztásmegyeri fekvőrendőr

  1. Ezt úgy kell érteni, hogy egy 16 négyzetméternyi útburkolatot megjavítottak Egymilliárd-kettőszázkilencvenhétmillió-ötszázkilencvenhat forintért? Eddig csak az aggasztott, hogy az eddigi, lassító funkcióját elveszítette a „fekvőrendőr” mostantól nem kell annyira lelassítaniuk az autóknak, mint eddig kellett a korábbi, meredekebb felhajtó részen. Eddig viszonylag biztonságos volt legalább a gyalogosok számára amit rendjén valónak is találtam. Végtére is az nem az úttest, hanem a járda szint kiterjesztése, így a gyalogosok védelméül szolgálT. Eddig. De egy ideje azt látom, hogy az autósok így már alig lassítanak, mivel „nem dob akkorát” az autókon a korábbinál lényegesen enyhébb emelkedésű új felhajtórész. Szóval mondjuk ki: Elkúrták. Erre kiderül, hogy ennyiért? Mégis kinek és hogyan volt képe ilyen irracionálisan hatalmas összeget elkérni/kifizetni ezért a hanyagul kivitelezett, láthatóan nem túl hosszú élettartamúra összetákolt „munkáért”???

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük